Tutuklu AKP’linin plazasına el konuldu

Diyarbakır Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu Hakkında Mal Varlıkları Donduruldu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin eski AKP’li belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu, haksız menfaat sağladığı ve usulsüz işlemlerle kamu hazinesine zarar verdiği iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında, kendisi ve aile bireylerinin mal varlıklarının dondurulduğu belirtildi.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunun Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Aklama Suçları Soruşturma Bürosu’na gönderilmesinin ardından savcılığın harekete geçtiği ve nöbetçi Sulh Ceza Sorgu Hakimliği’nden tedbir talep ettiği bildirildi.

Talebin kabul edilmesi üzerine, hakimliğin Beyoğlu ailesine ait tüm malvarlıklarına tedbir kararı aldığı açıklandı. Bu arasında, Beyoğlu’nun kendisine ait bir banka şubesinin kiracısı olduğu plazalar da bulunuyor. Raporda, Beyoğlu’nun belediye başkanlığı döneminde elde ettiği mal varlığının o dönemki maaşıyla uyumlu olmadığı vurgulandı.

Related Posts

Muharrem İnce’den Memleket Partililere ‘CHP’ çağrısı

Muharrem İnce, bugün yapılan grup toplantısında resmen CHP’ye geri döndü. Bunun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnce, “Memleket Partisi Kurultayından sonra bütün yol arkadaşlarımı CHP’ye üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Trump, Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in İran’a saldırılarıyla başlayan çatışmalarda İsrail ile İran arasında ateşkes anlaşmasına aracılık ettiği gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi.

DEM Parti heyeti Bakan Yılmaz Tunç ile görüştü: ‘Cezaevlerindeki sorunları dile getirdik’

DEM Parti Grup Başkanvekilleri, Adalet Bakanlığı’nda Yılmaz Tunç ile bir araya geldi. Görüşme sonrası yapılan açıklamada, cezaevlerindeki uygulamaların masaya yatırıldığı dile getirildi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı’ndan AKP içine sert mesaj: Karşı mahalle şer ittifaklarıyla birleşirken, Erdoğan’ı yalnız bırakanlar var

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı’ndan AKP içine sert mesaj: Karşı mahalle şer ittifaklarıyla birleşirken, Erdoğan’ı yalnız bırakanlar var

Yanardağın içine düşen kadın ölmedi: 4 gündür kurtarılmayı bekliyor

Endonezya’da 26 yaşındaki yanardağın içine düştü. 500 metreden düşüp hayatta kalan kadın 4 gündür kurtarılmayı bekliyor.

Yenidoğan çetesi tehdit ettikleri savcıyı araştırmış!

Savcı Yavuz Engin’i tehdit eden Yenidoğan çetesi hakkında iddianame düzenlendi.