Numan Kurtulmuş’tan Erdoğan’ı kızdıracak poz

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Üsküp Ziyareti Polemiği

21 Aralık’ta Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’ü ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un orada çektirdiği fotoğraf hala tartışmaları sürdürüyor.

Kurtulmuş’un, Azerbaycanlı gazeteci Nigar İbrahimova ile çekilen fotoğrafı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.


“HİTABETİNDEN ETKİLENDİM”

İsrail yanlısı Nigar İbrahimova, Numan Kurtulmuş ile fotoğrafını, “TBMM Meclis Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’un Küresel Gazeteciler Konseyi heyetimizi Üsküp’te konuk ettiği kahvaltı programında tanışıp, sohbet etme fırsatı buldum. Kendilerinin zengin Türkçe katkısı ile güçlü hitabetinden çok etkilendiğimi ifade etmeliyim” notuyla paylaştı.


“DESENLİ BİR SOFRA BEZİNİN…”

Nigar İbrahimova, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Susayım diyorum olmuyor. Benim kahramanım tek hamlesiyle 45 Ermeni askeri ve subayını öldürürken alnı açık yüzü aktı. Çünkü 30 sene boyunca düşman bile olsa asla bir sivile saldırıp tecavüz etmedi. Düşman ile savaştıktan sonra koşup bir tünele saklanmadı. Yıllar boyunca Ermeniler tarafından Azerbaycan topraklarında hatta Bakü’de bile defalarca sivillere yönelik teröre maruz kaldıysak bile Azerbaycan asla teröre terörle karşılık vermedi. Azerbaycan, Sovyetlerden sonra yok hükmünde olan ordusunu Kafkasların en güçlü ordusu haline getirdi. 44 günlük savaşla ve güçlü diplomasisi ile hiç kurşun atmadan tarihi topraklarını bileğinin gücü ile aldı. Desenli bir sofra bezinin altında kim olduğu belli olmayan, sivillere saldırıp, tecavüz edenlerle ne Azerbaycan askerini ne de mücadelemizi kıyaslamayın.”

Related Posts

Ahmet Hamdi Çamlı’ya zehir zemberek sözler

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Bu ne hürriyeti? Ülkemizi, değerlerini, bu zevat ve çevresi yağmalasa da dimdik duran cumhuriyeti, şu sözlerle cumhuriyeti ilan eden büyüklerimizi hakir görmek, hakaret etmek, alenen aşağılamak ‘ifade hürriyeti’nden sayılıyorsa, buna aşağılık demek, sövmek vicdan hürriyetinden sayılmalı” dedi.

NATO’da kritik görev: Türkiye devraldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), NATO Müttefik Reaksiyon Kuvveti, Amfibi Görev Kuvveti Komutanlığı ve Çıkarma Kuvveti Komutanlığı görevi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından ilk kez icra edilmek üzere İspanya’dan devralındığını bildirdi.

Son dakika… Erdoğan’dan CHP’ye: ‘Bekle, sabret…’

Son dakika haberi… Azerbaycan dönüşü uçakta soruları yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşım sokak eylemlerinin ancak bölücülere, darbecilere hizmet edeceğini biliyor. CHP yöneticilerine tavsiyem sabredip, bağımsız yargının kararlarını beklemeleri yönünde” dedi. DEM Parti görüşmesi öncesi “silah bırakma” sorusuna da yanıt veren Erdoğan, “Bizler silah bırakma konusunun takipçisiyiz. Gerek Dışişleri Bakanlığımız gerek Milli İstihbarat Teşkilatımız süreci takip ediyor” dedi.

CHP’li Çelik: CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “Siyasallaştırdıkları yargıyla CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.” dedi.

Görüntü Türkiye’den: Deniz 3 renge büründü

Samsun’un Atakum ilçesi açıklarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’in rengini değiştirdi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.