Kuşadası’nda Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kuşadası’nda Sisam Adası’na Yüzmeye Çalışan Göçmen Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinden Sisam Adası’na yüzerek geçmeyi planlayan bir düzensiz göçmen jandarma tarafından yakalandı.

Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti suçlarına yönelik operasyon düzenledi. Yapılan çalışmada, Dipburun Jandarma Karakol Komutanlığınca Dilek Yarımadası Milli Parkı bölgesinde gerçekleştirilen devriye faaliyeti sırasında Yunanistan’ın Sisam Adası’na yüzerek geçmeye çalışan Z.A. isimli düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan göçmen, adli ve idari işlemlerin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – AYDIN

Related Posts

Trump Putin’e verdiği 50 günlük süreyi kısaltacağını söyledi: Moskova Borsası düşüşe geçti

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisini çok hayal kırıklığına uğrattığını belirterek, daha önce Ukrayna’da ateşkes için verdiği 50 günlük süreyi kısaltacağını söyledi. Moskova Borsası (MOEX), Trump’ın açıklamasının ardından düşüşe geçti.

Özel’den Anıtkabir’de ‘diz çöken’ Belçikalı Bakan Francken’e mektup

Özel’den Anıtkabir’de ‘diz çöken’ Belçikalı Bakan Francken’e mektup

Kabine Erdoğan başkanlığında toplandı; gündemin ilk maddesi orman yangınları

Kabine Erdoğan başkanlığında toplandı; gündemin ilk maddesi orman yangınları

Hatay’da şehit olan iki asker son yolculuklarına uğurlandı

Hatay’da yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede şehit olan Er Hayrullah Hamit Karaman’ın cenazesi İstanbul’da, Er Semih Erdoğan’ın cenazesi ise Giresun’da toprağa verildi.

Tapınakta izdiham! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Hindistan’ın kuzeyindeki Uttarakhand eyaletindeki Haridwar şehrinde bulunan Mansa Devi tapınağı yakınlarında izdiham çıktı. İNCELEMELER SÜRÜYOR Yerel saat ile 09.00 sularında yaşanan izdiham hakkında açıklama yapan Haridwar Emniyet Müdürü Pramendra …

Antalya’da deniz bile sıcak!

Antalya’da sıcak hava etkili olmaya devam ediyor. Kentte bugün bazı termometreler 48 dereceyi gösterdi. Deniz suyu sıcaklığı ise 31 derece olarak ölçüldü.