Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 Kınalı Keklik Doğaya Salındı

Yozgat’ta, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezi ve ilçelerinde 1000 kınalı keklik doğaya salındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Yozgat Keklik Üretim Merkezi’nde üretilen kınalı kekliklerden 200’ü kent merkezine, 800’ü ise ilçe ve beldelere salındı.

Related Posts

CHP’li Çelik: CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “Siyasallaştırdıkları yargıyla CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.” dedi.

Görüntü Türkiye’den: Deniz 3 renge büründü

Samsun’un Atakum ilçesi açıklarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’in rengini değiştirdi.

Bursa’da tepki çeken görüntü

Bursa’da bir kişi, ineği kamyonetin arkasına bağlayıp sürükleyerek götürdü. Sürücünün, yere yığılan ineğin sopayla vurularak ayağa kaldırılmaya çalışıldığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

İngiltere’de kültür alanında öne çıkan isimler, İsrail yanlısı gerekçesiyle BBC yönetim kurulu üyesinin görevden alınmasını istedi

İngiltere’de kültür alanında öne çıkan isimler, İsrail yanlısı gerekçesiyle BBC yönetim kurulu üyesinin görevden alınmasını istedi

İsrail basınında, Gazze’de yeni ateşkes teklifinin detayları tartışılıyor

İsrail basınında, Gazze’de yeni ateşkes teklifinin detayları tartışılıyor

Kuvvetli sağanak geliyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yarından itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiğini açıkladı. Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin’de kuvvetli, Ordu ve Giresun’da, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar öngörülüyor.