Katar Emiri Suriye’yi Ziyaret Eden İlk Lider Oldu

Katar Emiri Suriye’de Resmi Ziyaret Gerçekleştirdi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Suriye’ye resmi bir ziyarette bulundu ve Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara tarafından karşılandı. Bu ziyaret, Esad rejimi sonrası Suriye’yi ziyaret eden ilk liderin ziyareti oldu.

Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin Şam Uluslararası Havalimanı’na inişi sırasında Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara tarafından karşılandı. Karşılama törenine Suriye Başbakanı Muhammed el-Beşir, Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra ve Katar’ın Şam Büyükelçiliği yetkilileri de katıldı. Bu ziyaret, Al Sani’nin Esad rejimi sonrası Suriye’yi ziyaret eden ilk lider olma özelliğini taşıyor.

Related Posts

Fırat Nehri’ne giren iki kardeşi ölüm ayırdı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, serinlemek için Fırat Nehri’ne giren iki kardeşten 13 yaşındaki Beyza Nur boğuldu, 17 yaşındaki Sevgi ise tedavi altına alındı.

‘Casperlar’a büyük darbe

‘Casperlar’ suç örgütüne üye oldukları tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 231 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 79 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 79 kişiden 70’i tutuklanırken 9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Trump uğradığı suikast girişimi hakkında konuştu: Olmaması gereken hatalar yapıldı

Trump uğradığı suikast girişimi hakkında konuştu: Olmaması gereken hatalar yapıldı

Tutuklu İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ramazan Gülten’in doğuma katılma talebi reddedildi

İBB’ye yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten, Silivri’deki Marmara Cezaevi’nden yazdığı mektupta, doğmak üzere olan kızı için yaptığı mazeret izni başvurusunun reddedildiğini açıkladı.

İsrail ordusu Gazze’de Türk mezarlığına saldırdı… Mezarda da rahat yok

Gazze Şeridi’nde ne diriye ne de ölüye huzur var. İsrail ordusu, müzakerelerin gölgesinde soykırıma devam ederken bu kez Han Yunus kentinde Türkiye’nin desteğiyle inşa edilen mezarlığı hedef aldı. Buldozerlerle düzenlenen saldırıda ölüler mezarlarından çıkarıldı.

Tandır zulası: Batman’da ekmek tandırında uyuşturucu ele geçirildi

Batman’da narkotik ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahsın evinde ve eklemesinde narkotik köpeği ile yaptığı aramada ekmek tandırı içinde 6 parça halinde kullanıma hazır 3 kilo 750 gram skunk …