Kağıda yazdığı iki kelimeyle hayatı kurtuldu

ABD’de 13 yaşındaki Naomi Daniella Santos, silahlı bir adam tarafından zorla arabaya bindirilerek istismara maruz kaldı. Ancak küçük kızın attığı zekice bir adım, kurtuluşun kapısını araladı. Santos, el yazısıyla bir kağıda “Help me” (Bana yardım edin) yazarak yoldan geçenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Santos’un bu sessiz çığlığı, bir vatandaşın polisi aramasıyla sonuçlandı ve kız kurtarılarak güvenli bir alana alındı. 62 yaşındaki saldırgan Steven Robert Sablan ise tutuklandı ve 35 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

KÜÇÜK KIZ ZEKİCE PLANIYLA KURTULDU

13 yaşındaki kız, sokakta yürürken Sablan tarafından silah zoruyla ve tehdit edilerek arabaya bindirildi. Sablan, “Benimle arabaya binmezsen sana zarar vereceğim” diyerek kızı korkuttu. Yol boyunca defalarca kez istismarda bulunan Sablan, bir çamaşırhaneye park ederek kıza kıyafetlerini değiştirmesini söyledi. İşte bu sırada kız, bir kağıda “Yardım edin” yazarak kurtuluşa giden büyük adımı attı.

Yoldan geçen bir kişi, küçük kızın tuttuğu “Yardım edin” yazısını fark ederek hemen polisi aradı. Ekipler olay yerine ulaştığında Sablan’ı tutukladı ve arabasını aradı. Yapılan aramada siyah bir tabanca, “Bana yardım et” yazısı, bir çakı ve siyah kelepçeler bulundu. Sablan’ın daha önce de silahlı soygun, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma gibi suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Related Posts

Fırat Nehri’ne giren iki kardeşi ölüm ayırdı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, serinlemek için Fırat Nehri’ne giren iki kardeşten 13 yaşındaki Beyza Nur boğuldu, 17 yaşındaki Sevgi ise tedavi altına alındı.

‘Casperlar’a büyük darbe

‘Casperlar’ suç örgütüne üye oldukları tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 231 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 79 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 79 kişiden 70’i tutuklanırken 9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Trump uğradığı suikast girişimi hakkında konuştu: Olmaması gereken hatalar yapıldı

Trump uğradığı suikast girişimi hakkında konuştu: Olmaması gereken hatalar yapıldı

Tutuklu İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ramazan Gülten’in doğuma katılma talebi reddedildi

İBB’ye yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten, Silivri’deki Marmara Cezaevi’nden yazdığı mektupta, doğmak üzere olan kızı için yaptığı mazeret izni başvurusunun reddedildiğini açıkladı.

İsrail ordusu Gazze’de Türk mezarlığına saldırdı… Mezarda da rahat yok

Gazze Şeridi’nde ne diriye ne de ölüye huzur var. İsrail ordusu, müzakerelerin gölgesinde soykırıma devam ederken bu kez Han Yunus kentinde Türkiye’nin desteğiyle inşa edilen mezarlığı hedef aldı. Buldozerlerle düzenlenen saldırıda ölüler mezarlarından çıkarıldı.

Tandır zulası: Batman’da ekmek tandırında uyuşturucu ele geçirildi

Batman’da narkotik ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahsın evinde ve eklemesinde narkotik köpeği ile yaptığı aramada ekmek tandırı içinde 6 parça halinde kullanıma hazır 3 kilo 750 gram skunk …