Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

Kamyonlar çarpıştı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ordu’nun Akkuş ilçesinde iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücülerden Adem Ateş yaşamını yitirirken, diğer sürücü Orhan Aktaş yaralandı.

Minibüs devrildi: 1 kişi ölü, 22 kişi yaralandı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, sınır dışı edilecek düzensiz göçmenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 6’sı jandarma personeli 22 kişi yaralandı.

Ukrayna’dan yeni açıklama: Her türlü müzakere formatına hazırız

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, savaşı bitirmek için Rusya tarafıyla her türlü müzakere yapmaya hazır olduklarını belirterek yarın Türkiye’de olacağını belirtti. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak ise, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, İstanbul’da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir araya gelmemesi durumunda müzakerelerin devlet liderleri düzeyinde yapılmayacağını söyledi.

Guterres: BM Ukrayna’da çözüm için taraflara her türlü desteği vermeye hazır

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM’nin Ukrayna’da çözüm için taraflara her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Araştırma: 7 diş macunu markası ağır metal içeriyor

Amerika’da yapılan bir araştırmada, çocuklar için bazı diş macunu markalarının ağır toksik ağır metaller içerdiğini ortaya koydu.

Eşi bile ödüllendirildi

Soma’da madenci yakınını tekmeleyen dönemin Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in eşi Sümeyra Keleş Yerkel, TRT İstanbul Müdürlüğü’nde göreve başladı. Ardından Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın danışmanı oldu.