Didim’de Cezaevi Firarisi 3 Şahıs Yakalandı

DİDİM’DE CEZAEVİ FIRARİSİ 3 KİŞİ YAKALANDI

DİDİM – Aydın’ın Didim ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve cezaevi firarisi olan 3 kişi, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarla kıskıvrak yakalandı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerin cezaevi firarisi olan ve çeşitli suçlardan aranan 3 kişiyi ilçede tespit etmesi üzerine harekete geçildi. Operasyonlar neticesinde, birden fazla dolandırıcılık suçundan toplamda 22 yıl hapis cezası bulunan L.E. ile 14 yıl hapis cezası olan ve aynı suçlardan aranan B.K. kıskıvrak yakalandı. Ayrıca, silahlı yağma suçundan 11 yıl hapis cezası bulunan ve firarisi olan C.Ö. de yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak

Related Posts

Fırat Nehri’ne giren iki kardeşi ölüm ayırdı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, serinlemek için Fırat Nehri’ne giren iki kardeşten 13 yaşındaki Beyza Nur boğuldu, 17 yaşındaki Sevgi ise tedavi altına alındı.

‘Casperlar’a büyük darbe

‘Casperlar’ suç örgütüne üye oldukları tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 231 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 79 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 79 kişiden 70’i tutuklanırken 9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Trump uğradığı suikast girişimi hakkında konuştu: Olmaması gereken hatalar yapıldı

Trump uğradığı suikast girişimi hakkında konuştu: Olmaması gereken hatalar yapıldı

Tutuklu İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ramazan Gülten’in doğuma katılma talebi reddedildi

İBB’ye yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten, Silivri’deki Marmara Cezaevi’nden yazdığı mektupta, doğmak üzere olan kızı için yaptığı mazeret izni başvurusunun reddedildiğini açıkladı.

İsrail ordusu Gazze’de Türk mezarlığına saldırdı… Mezarda da rahat yok

Gazze Şeridi’nde ne diriye ne de ölüye huzur var. İsrail ordusu, müzakerelerin gölgesinde soykırıma devam ederken bu kez Han Yunus kentinde Türkiye’nin desteğiyle inşa edilen mezarlığı hedef aldı. Buldozerlerle düzenlenen saldırıda ölüler mezarlarından çıkarıldı.

Tandır zulası: Batman’da ekmek tandırında uyuşturucu ele geçirildi

Batman’da narkotik ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahsın evinde ve eklemesinde narkotik köpeği ile yaptığı aramada ekmek tandırı içinde 6 parça halinde kullanıma hazır 3 kilo 750 gram skunk …