Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Başlangıçlar Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Bir Başlangıç Kapısı Açtı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deprem sonrası gerçekleştirilen konut teslimlerinin, Malatya halkı için yeni bir başlangıcın kapılarını araladığını belirten Ölmeztoprak, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen bu süreç, Malatya’nın çehresini değiştiren önemli projelere imza atıldı” dedi.

Malatya’daki altyapı yatırımları ve şehirdeki büyük dönüşüme de dikkat çeken Ölmeztoprak, “Malatya, 2020 deki Elazığ depreminden sonra büyük bir dönüşüm sürecine girdi. Şehrimize kazandırılan projeler, Malatya’nın geleceğine önemli yatırımlar olarak tarihe geçmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongresinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldığını hatırlatan Ölmeztoprak, kongreye yoğun katılım gösteren Malatyalılara teşekkür ederek, “Bu yeni dönemde, Malatya’mıza değer katacak çalışmalara ve güçlü bir birlikteliğe vesile olacağına inanıyoruz” diye konuştu – MALATYA

Related Posts

Muharrem İnce’den Memleket Partililere ‘CHP’ çağrısı

Muharrem İnce, bugün yapılan grup toplantısında resmen CHP’ye geri döndü. Bunun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnce, “Memleket Partisi Kurultayından sonra bütün yol arkadaşlarımı CHP’ye üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Trump, Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in İran’a saldırılarıyla başlayan çatışmalarda İsrail ile İran arasında ateşkes anlaşmasına aracılık ettiği gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi.

DEM Parti heyeti Bakan Yılmaz Tunç ile görüştü: ‘Cezaevlerindeki sorunları dile getirdik’

DEM Parti Grup Başkanvekilleri, Adalet Bakanlığı’nda Yılmaz Tunç ile bir araya geldi. Görüşme sonrası yapılan açıklamada, cezaevlerindeki uygulamaların masaya yatırıldığı dile getirildi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı’ndan AKP içine sert mesaj: Karşı mahalle şer ittifaklarıyla birleşirken, Erdoğan’ı yalnız bırakanlar var

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı’ndan AKP içine sert mesaj: Karşı mahalle şer ittifaklarıyla birleşirken, Erdoğan’ı yalnız bırakanlar var

Yanardağın içine düşen kadın ölmedi: 4 gündür kurtarılmayı bekliyor

Endonezya’da 26 yaşındaki yanardağın içine düştü. 500 metreden düşüp hayatta kalan kadın 4 gündür kurtarılmayı bekliyor.

Yenidoğan çetesi tehdit ettikleri savcıyı araştırmış!

Savcı Yavuz Engin’i tehdit eden Yenidoğan çetesi hakkında iddianame düzenlendi.