CHP’li Çelik: CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İzmir’e Destek Ziyaretinde Bulundu

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan yolsuzluk operasyonu sonrasında gözaltına alınan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Arslanoğlu dahil birçok kişiye destek olmak amacıyla İzmir’e gitti.

Çelik, İzmir’e gelişlerini şu şekilde aktardı: “Bugün sabah, İstanbul’dan İzmir’e geldik. Öncelikle Beylikdüzü Belediye Başkanımız Murat Çalık’ı hastanede ziyaret ettik. Başkanımızın ameliyat geçirdiğini ve başarılı bir belediyecilik kariyerine sahip olduğunu belirtmek isterim.”

Murat Çalık Hakkında Bilgi

Çelik, Murat Çalık ile ilgili şunları söyledi: “Murat Çalık, Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde önemli bir isimdi. Haksız yere gözaltına alınıp tutuklandı, ailesiyle ayrı kaldı ve cezaevinde sağlık sorunları yaşadı.”

“Adaletin Sağlanması Gerekiyor”

Murat Çalık’ın durumuna dikkat çeken Çelik, “Cezaevi koşulları sağlığı için ciddi bir risk oluşturuyor. Önümüzdeki hafta alınacak kararlarla ilgili umutluyum. Murat Çalık’ın derhal serbest bırakılması gerektiğini önemle vurgulamak istiyorum.”

Çelik ayrıca, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Arslanoğlu ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştüğünü belirtti. Adalet sürecinin İzmir’de yaşananlarla yakından ilgili olduğunu vurguladı.

“Haksız Operasyonlarla CHP Hedef Alınıyor”

İzmir İl Başkanı, “Yargı tarafından defalarca ifade vermeye çağrıldım ve her seferinde meseleyi açıkladım. Bu haksız operasyonlarla CHP’ye zarar verilmeye çalışılıyor. CHP, Türkiye’nin en büyük partisi olmasının rahatsızlığını çekiyor.” şeklinde konuştu.

Yapılan hukuksuz girişimlerle CHP’ye karşı bir saldırı başlatıldığını belirten Çelik, adaletin sağlanması ve haksızlıkların ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı.

Related Posts

Görüntü Türkiye’den: Deniz 3 renge büründü

Samsun’un Atakum ilçesi açıklarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’in rengini değiştirdi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.

Bursa’da tepki çeken görüntü

Bursa’da bir kişi, ineği kamyonetin arkasına bağlayıp sürükleyerek götürdü. Sürücünün, yere yığılan ineğin sopayla vurularak ayağa kaldırılmaya çalışıldığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

İngiltere’de kültür alanında öne çıkan isimler, İsrail yanlısı gerekçesiyle BBC yönetim kurulu üyesinin görevden alınmasını istedi

İngiltere’de kültür alanında öne çıkan isimler, İsrail yanlısı gerekçesiyle BBC yönetim kurulu üyesinin görevden alınmasını istedi

İsrail basınında, Gazze’de yeni ateşkes teklifinin detayları tartışılıyor

İsrail basınında, Gazze’de yeni ateşkes teklifinin detayları tartışılıyor

Kuvvetli sağanak geliyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yarından itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiğini açıkladı. Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin’de kuvvetli, Ordu ve Giresun’da, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar öngörülüyor.