Büyük servet hayali kuruyordu: Ne umdu ne buldu

Hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle evliliğin iptal edilmesinin ardından İnan Kıraç’ın eski eşi Emine Alangoya ve çalışanlarına dava açıldı.

‘EZİYET’ SUÇLAMASI

Emine Alangoya hakkında demans hastalığı nedeniyle ayırt etme gücüne sahip olmayan İnan Kıraç’ı vesayet makamı ve vasilerin izin ve bilgisi dışında farklı zamanlarda karayoluyla şehir dışına çıkarmak, Kıraç’ın tedavisinde gerekli özeni göstermemek iddialarıyla soruşturma açıldı.

Soruşturma kapsamında Alangoya ve diğer şüphelilere “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “aile hukukundan doğan yükümlülüğün ihlali” ve “eziyet” suçlamaları yöneltildi.

İnan Kıraç’ın 23 Mayıs 2025’te tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi’nden şüpheli Emine Alangoya’nın tali matıyla şüpheliler Barış Coşkun, Ali Şenol ve Kamil İpek tarafından kaçırılması iddiasına dair Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması da bu dosya ile birleştirildi.

Related Posts

Gazze’de 5 aylık bir bebek daha açlıktan hayatını kaybetti

İsrail’in saldırıları ve ablukası nedeniyle kıtlık yaşanan Gazze Şeridi’nde bir bebek daha açlık ve yetersiz beslenme nedeniyle yaşamını yitirdi.

Avustralya hastanelerinde gizli kamera skandalı: Stajyer cerrah serbest bırakıldı

Avustralya’daki hastanelerin tuvaletlerinde kadın doktorları gizlice videoya kaydeden genç doktor 32 bin dolar ödeyecek.

Katledilen Hakan Çakır’ın ailesine tehdit mesajları gelmeye devam ediyor

Ankara’da Hakan Çakır’ı katleden çetenin kan donduran yeni mesajları ortaya çıktı.

Aziz İhsan Aktaş-Özlem Çerçioğlu ilişkisi: Sözcü belge yayınladı… 140 milyonluk ihalede özel şartlar… Mehmet Ağar konuştu

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda itirafçı olan müteahhit Aziz İhsan Aktaş’ın, şartnamesini yazdığı ve “adrese teslim” olarak tanımlanan ihaleye Özlem Çerçioğlu’nun onay verdiği, bu dosyalar önüne koyulduğunda ise AKP’ye katılma kararı aldığı öne sürüldü.

Özel’den Çerçioğlu göndermesi: Arada korkanlar oluyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Arkadaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en şanlı direnişini gösteriyorlar. Arada korkanlar, kaçanlar, saf değiştirenler, sarayın tarafına geçen Hızır Paşalar oluyor. Ama biz de diyoruz ki onlara ‘Yürü bre Hızır Paşa. Senin de çarkın kırılır” dedi.

AFAD uyarmıştı! İstanbul, Bursa, İzmir’i uykudan uyandıran deprem bildirimi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gece 01.10’da meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem, binlerce kullanıcıya “5,5 büyüklüğünde deprem.” diye servis edilince vatandaşlar gece saatlerinde panik yaşadı. AFAD, deprem bildirimi gönderen uygulamalara karşı vatandaşları uyarmıştı.