Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

NATO’da kritik görev: Türkiye devraldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), NATO Müttefik Reaksiyon Kuvveti, Amfibi Görev Kuvveti Komutanlığı ve Çıkarma Kuvveti Komutanlığı görevi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından ilk kez icra edilmek üzere İspanya’dan devralındığını bildirdi.

Son dakika… Erdoğan’dan CHP’ye: ‘Bekle, sabret…’

Son dakika haberi… Azerbaycan dönüşü uçakta soruları yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşım sokak eylemlerinin ancak bölücülere, darbecilere hizmet edeceğini biliyor. CHP yöneticilerine tavsiyem sabredip, bağımsız yargının kararlarını beklemeleri yönünde” dedi. DEM Parti görüşmesi öncesi “silah bırakma” sorusuna da yanıt veren Erdoğan, “Bizler silah bırakma konusunun takipçisiyiz. Gerek Dışişleri Bakanlığımız gerek Milli İstihbarat Teşkilatımız süreci takip ediyor” dedi.

CHP’li Çelik: CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “Siyasallaştırdıkları yargıyla CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.” dedi.

Görüntü Türkiye’den: Deniz 3 renge büründü

Samsun’un Atakum ilçesi açıklarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’in rengini değiştirdi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.

Bursa’da tepki çeken görüntü

Bursa’da bir kişi, ineği kamyonetin arkasına bağlayıp sürükleyerek götürdü. Sürücünün, yere yığılan ineğin sopayla vurularak ayağa kaldırılmaya çalışıldığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.