TVF’den Santarelli’ye destek: “Hiç kimse sihirbaz değil”

Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Daniele Santarelli‘yi savundu.

Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda eden Sultanların başantrenörüne destek veren voleybolun patronu, kadro tercihlerine yapılan eleştirileri haksız bulduğunu söyledi.

Üstündağ, “Santarelli ile Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazandık. Dün o muhteşemdi, heykeli yapılsın isteniyordu. Bugün çeyrek finalde elendik diye ‘kötü’ oldu.” ifadelerini kullandı.

“HİÇ KİMSE SİHİRBAZ DEĞİL”

Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü Daniele Santarelli’nin yaşanan süreçle ilgili İtalya’da bir gazeteye “Ben bir sihirbaz değilim, bir işçiyim.” açıklaması yaptığının hatırlatılması üzerine, şu yanıtı verdi:

“Doğru söylemiş, hiç kimse sihirbaz değil. Ben de federasyon başkanı olarak sihirbaz değilim. Bize de hesap soruyorlar. ‘Niye yenmedik, niye şampiyon olmadık.’ diye. Kim istemez? Santarelli, bu ülkeye ilkleri yaşatmış biri. İlkleri yaşatırken bir kadro kurmuş, bir kadro tercihi yapmış. Beni üzen voleybolun içinde olanların eleştirileri.

MAÇ TAKVİMİ

2025 yazına madalyasız başlayan Filenin Sultanları’nın en büyük hedefi ise Dünya Şampiyonası.

Tayland’da düzenlenecek turnuvada İspanya, Bulgaristan ve Kanada ile aynı grupta yer alacak Milliler, ilk sınavında 23 Ağustos’ta İspanya ile karşılaşacak.

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in ‘E1 yerleşim planına’ kınama

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Batı Şeria ile Doğu Kudüs’ü fiilen birbirinden ayıracak E1 bölgesinde yerleşim inşasına yönelik planı onaylamasını kınadı.

İtalyan atlet, Dünya Oyunları’nda baygınlık geçirdikten 4 gün sonra hayatını kaybetti

İtalyan atlet, Dünya Oyunları’nda baygınlık geçirdikten 4 gün sonra hayatını kaybetti

Gaziantep’te tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda tarihi eser niteliğinde çok sayıda malzeme ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Komisyon tutanakları erişime açıldı

TBMM’de kurulan komisyonun tutanakları kamuoyuna açıldı. Sadece MİT, İçişleri Bakanı ve Savunma Bakanı’nın katılıp sunum yaptığı 2. toplantının tutanakları paylaşılmadı.

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı dolandırıcı Mersin’de yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan dolandırıcılık şüphelisi Silifke’de yakalandı.

2025 MEB AGS sonuçları açıklandı

Son dakika gelişmesi: 2025 Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Temmuz ayında gerçekleştirilen sınavların sonuçları, sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı.