İsrail’in saldırılarını bitireceği tarih belli oldu

İsrail, Saldırıların Sonlanacağını Ancak İran’ın Tavrına Bağlı Olacağını Bildirdi

İsrail kamu yayıncısı Kan’ın güvenlik kaynaklarına dayandırdığı habere göre, büyük olasılıkla Cumartesi günü saldırıların sonlandırılacağı bildirildi. Ancak bu durumun en önemli faktörü İran’ın bundan sonraki adımları olacak.

İran’ın tavrının netleşmesi ve yeni hedefler seçmemesi durumunda, savaşın durdurulacağı belirtilirken, İran lideri Hamaney’in kararının yakından takip edildiği ifade edildi.

ABD Müdahil Olursa…

Özellikle ABD’nin İran’ın cevabından sonra savaşa müdahil olmaya devam etmesi halinde, İsrail’in de savaşı sürdüreceği ve başarılarını artırmaya çalışacağı belirtiliyor. Kan, ismi açıklanmayan bir güvenlik yetkilisinin, “Önümüzdeki birkaç gün içinde, İranlıları durdurmaya ikna etme amacıyla çaba gösterilecek. Bu çabalar sonuç vermezse, tüm gücümüzle savaşa devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptığını duyurdu.

Related Posts

NATO’da kritik görev: Türkiye devraldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), NATO Müttefik Reaksiyon Kuvveti, Amfibi Görev Kuvveti Komutanlığı ve Çıkarma Kuvveti Komutanlığı görevi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından ilk kez icra edilmek üzere İspanya’dan devralındığını bildirdi.

Son dakika… Erdoğan’dan CHP’ye: ‘Bekle, sabret…’

Son dakika haberi… Azerbaycan dönüşü uçakta soruları yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşım sokak eylemlerinin ancak bölücülere, darbecilere hizmet edeceğini biliyor. CHP yöneticilerine tavsiyem sabredip, bağımsız yargının kararlarını beklemeleri yönünde” dedi. DEM Parti görüşmesi öncesi “silah bırakma” sorusuna da yanıt veren Erdoğan, “Bizler silah bırakma konusunun takipçisiyiz. Gerek Dışişleri Bakanlığımız gerek Milli İstihbarat Teşkilatımız süreci takip ediyor” dedi.

CHP’li Çelik: CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “Siyasallaştırdıkları yargıyla CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.” dedi.

Görüntü Türkiye’den: Deniz 3 renge büründü

Samsun’un Atakum ilçesi açıklarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’in rengini değiştirdi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.

Bursa’da tepki çeken görüntü

Bursa’da bir kişi, ineği kamyonetin arkasına bağlayıp sürükleyerek götürdü. Sürücünün, yere yığılan ineğin sopayla vurularak ayağa kaldırılmaya çalışıldığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.