Dicle Nehri’nde 100 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Dicle Nehri Üzerinde Yapılan Operasyonda 1.220 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında ortak operasyon düzenledi. Ekipler, Dicle Nehri üzerinde debi düşüklüğü nedeniyle oluşan adacıklarda drone ile yapılan taramalar sonucunda yasadışı kenevir ekimi tespit etti.

Belirlenen bölgelere bot ve traktörlerle operasyon düzenleyen ekipler, toplamda 1.220 kök kenevir bitkisi ile piyasa değeri 100 milyon lirayı bulan 300 kilogram skunk ve esrar maddesi ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Ekipler, bölgede uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Related Posts

AYM istedi bahanesiyle 200 PKK’lıya jet tahliye

Diyarbakır’daki Ağır Ceza Mahkemeleri yoğun bir mesai yaparak AYM’nin kararlarına uyarak 200’ü aşkın PKK hükümlüsünü serbest bıraktı. Tahliyelerin ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine denk gelmesi dikkat çekti.

Bisikletli Kadın Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Foça’da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü Aynur Taymaz yaşamını yitirdi; sürücü gözaltında.

Sağlık alanına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis’ten geçti

Sağlık alanına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis’ten geçti

Konya’da AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı düzenlendi

Konya’da çok sayıda partilinin katılımıyla AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı düzenlendi.

Sakarya Nehri’ne giren iki çocuk suda kayboldu

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde serinlemek için Sakarya Nehri’ne giren iki çocuk suda kayboldu.

Beşiktaş transferini iptal etmişti! Kyle Walker-Peters, Premier Lig’de kaldı

Daha önce Beşiktaş ile anlaşmaya varan ancak çeşitli bahanelerle Türkiye’ye gelmemesi sonrası transferi iptal edilen Kyle Walker-Peters, Premier Lig ekibi West Ham United’a transfer oldu.