Küçük çocuğun internetten verdiği sipariş dudak uçuklattı. Annesi görünce şoke oldu

8 Yaşındaki Çocuk 70 Bin Dolarlık Şeker Siparişi Verdi!

ABD’nin Kentucky eyaletinde yaşanan olayda, 8 yaşındaki bir çocuk, annesinin telefonundan 4 bin dolar tutarında 70 bin şeker siparişi verdi.

Olay yerel medyada geniş yankı uyandırdı. Kentucky’de yaşayan Holly LaFavers, evinin önünde yığılmış şeker kutularını görünce oldukça şaşırdı.

LaFavers, 8 yaşındaki oğlunun cep telefonundan 70 bin lolipop siparişi verdiğini ve bu siparişi arkadaşlarına dağıtmak amacıyla yaptığını öğrendi.

22 koli şekerin teslim edildiği siparişte yer alan 8 koliyi iptal edip geri gönderen LaFavers, siparişin toplam maliyetinin 4 bin dolar olduğunu açıkladı.

“Maliyeti görünce o an bayılacak gibi oldum.” diyen LaFavers, siparişleri iade etmek için Amazon ve banka ile gün boyu süren görüşmeler yaptı.

En sonunda başarılı bir şekilde siparişleri iade eden LaFavers, bir daha böyle bir sürprizle karşılaşmamak için akıllı telefonundaki erişim ayarlarını değiştirdiğini belirtti.

Related Posts

TBMM Genel Kurulu’nda ‘İmamoğlu’ tepkileri: ‘Panik halindeler, her düğmeye basıyorlar’

TBMM’de muhalefet partilerin grup başkanvekilleri, İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına getirilen erişim engeline tepki gösterdiler. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, “Tutuklu insanın sadece özgürlüğü sınırlandırılmıştır, diğer bütün temel hakları yerindedir. Panik halindeler, her düğmeye basıyorlar ama korkunun ecele faydası yok” dedi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu ise, “Ben ne istendiğini anlamıyorum. Acaba bir kahraman mı yaratılmak isteniyor ya da bir Cumhurbaşkanı adayını bertaraf mı etmek isteniyor veya alternatif olarak ileride Cumhurbaşkanına rakip olabilecek kişilere gözdağı mı veriliyor?” diye konuştu.

Elazığ’da sağanak ve dolu etkili oldu

Elazığ’da sağanak ve dolu hayatını olumsuz etkiledi.

Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için kanun teklifi verildi!

Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için kanun teklifi verildi!

CHP’li vekillerden TBMM komisyonunda korsan eylem: İmamoğlu’nu bahane ederek oturumu sabote ettiler

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Başkan Hüseyin Yayman başkanlığında toplandı. Yayman, internet sitelerinin görünürlüğü ve olası kapanma riskine değinerek, çocukları zararlı içeriklerden korumanın önemine dikkat çekti. Toplantının ilerleyen bölümünde CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ve diğer CHP’li vekiller usul tartışması bahanesiyle komisyonu masalara vurarak sabote etti.

Eski eşini ve kızını cinayet görüntüsüyle tehdit etti: Serbest bırakıldı

Ankara’da, İstanbul’da Bahar Aksu’nun eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldüğü anlara ilişkin videoyu eski eşi ve kızına gönderip, ‘Sıradaki kendisini hazırlasın’ yazarak, tehditte bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Talat B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Minguzzi davası ertelendi

İstanbul Kadıköy’deki bit pazarında 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin öldürülmesine ilişkin dava ertelendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir