İstanbul-Ankara yolunda sis etkisi: Görüş mesafesi düştü

Bolu Dağı Geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda Ulaşım Sorunları

Bolu Dağı geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda, viyadükler ve tünel mevkilerinde meydana gelen sis ve sağanak yağış, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. İstanbul ile Ankara arasındaki yolculuğu sağlayan D-100 kara yolunun Bolu Dağı bölümünde bulunan Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere bölgelerinde sisin yoğunlaştığı belirtildi. Sürücüler, görüş mesafesinin azaldığı rampa ve virajlı yollarında daha temkinli bir şekilde seyahat ettiler.

Bölgede görev yapan karayolları, polis ve jandarma ekipleri ise sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli bir takip mesafesi bırakmaları konusunda uyardılar. Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölümünde ise sağanak yağış ve sis etkili oldu.

Ulaşım sorunlarına neden olan bu hava koşulları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları önem taşıyor. Yağış ve sis nedeniyle oluşabilecek kazaların önlenmesi için güvenli sürüş kurallarına uymak gerekiyor. (ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Trump’tan manidar Pakistan-Hindistan çatışması açıklaması

Hindistan, Pakistan’ın 3 bölgesine füzelerle saldırdı. Pakistan’ın Keşmir bölgesinde çok sayıda patlama sesi duyulduğunu bildirilirken, saldırılar sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı duyuruldu. Ayrıca Pakistan …

Resmî Gazete’de bugün (7 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 7 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Son dakika… Asya karıştı! Hindistan Pakistan’ı füzelerle vurdu

Son dakika haberine göre; Pakistan Askeri Sözcüsü “Hindistan 3 farklı noktadan Pakistan’a saldırı düzenledi” açıklamasını yaptı.

İtalya’da yürekleri ağza getiren anlar… 3 uçak havada çarpıştı

İtalya Hava Kuvvetleri’ne bağlı Frecce Tricolori adlı akrobasi ekibine ait 3 uçak, gösteri uçuşu sırasında hava çarpıştı.

Dünyadan ‘İsrail’ kararı: Uçakları indirmeyecekler

Yemen’deki Husilerin işgalci İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırısı sonrası, Avrupa’da birçok havayolu şirketinden ‘Tel Aviv’e seferleri durdurma’ kararı geldi. Yunanistan merkezli Aegean Airlines ve Avrupa’daki bazı havayolları, İsrail’e giden ve İsrail’den gelen seferleri askıya aldı. İran destekli Husiler, Ben Gurion Havalimanı’ndaki pistin çok yakınını balistik füzeyle vurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir