Bakanlık 20 ilde 63 arsayı satışa çıkardı: Hem de 24 ay vadeyle

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 20 İldeki 63 Arsayı Satışa Sunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 20 ilde bulunan toplam 63 arsayı satışa çıkardı. Afyonkarahisar’dan Aksaray’a, Ankara’dan İstanbul’a birçok ilde yer alan arsaların satışı için açılan ihale, birçok farklı fırsat sunuyor.

Patronlar Dünyası’ndaki rapora göre, en değerli arsa Çatalca, Ferhatpaşa’da bulunuyor. Bu 157 bin metrekarelik alanın değeri 1 milyar 601 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu arsaları hemen satın almak isteyenler için yüzde 25 indirim uygulanacak veya yüzde 25’i peşin geri kalan tutar ise 24 ay taksitle ödenebilecek. İhale 5 Şubat günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek, kaçırılmayacak bir fırsat!

Related Posts

Amerikalı dev banka tarih verdi: Türkiye ekonomisindeki tehlikeyi açıkladı

Bank of America ekonomistleri, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz indirimi konusunda tahminini güncelledi. Haziran ayında yapılması beklenen ilk faiz indiriminin, enflasyonun yukarı yönlü bir sürpriz yapması halinde Temmuz ayına …

Bakanlıktan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, İzmir’in Tire ilçesinde, açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL ceza uyguladı.

Uber, Trendyol GO’nun %85’ini satın aldı

Uber Technologies, Türkiye’nin önde gelen çevrimiçi teslimat platformu Trendyol Go’nun yüzde 85 hissesini 700 milyon dolar nakit karşılığında satın almak için anlaşma sağladı. İşlemin, entegrasyon sonrasında Uber’in büyümesine katkı sağlaması ve yılın ikinci yarısında tamamlanması bekleniyor. 

Rekabet Kurumu onayladı; N11 artık Birleşik Arap Emirlikleri sermayeli

Rekabet Kurumu onayladı; N11 artık Birleşik Arap Emirlikleri sermayeli

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı

Türkiye’de dün günlük bazda 856 bin 508 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 858 bin 737 megavatsaat oldu.

Bilişim sektöründe hedef, ihracatı 10 yıl içinde 15 milyar dolara çıkarmak

Türkiye bilişim sektörü, özellikle bankacılık, finans ve teknoloji alanlarındaki başarısıyla yıllık yaklaşık 5 milyar dolar olan ihracatını 10 yıl içinde 15 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir