“2020 Kurulumu” Analist: Maksimum Kazanç için Bu 4 Altcoin Alınmalı!

Altcoin piyasası şu anda bir düşüş trendi yaşıyor, ancak yakında bir toparlanma olabilir. Crypto Jack takma adlı analist yakın tarihli bir Ethereum grafiğinin 2020 altcoin boğa koşusundan önceki kuruluma benzediğini söylüyor. O zamanlar, direnci kırdıktan sonra Ethereum, önemli bir artıştan önce yatay bir hareket yaşadı. Analist, bu sefer sadece ETH için değil, aynı zamanda altcoin’ler ve meme coinleri için de benzer bir senaryo umuyor. Bu bağlamada analist, takipçilerine 4 altcoin tavsiye ediyor.

Analist: Şimdi biriktirmek için bu 4 altcoin harika!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasanın toparlanma hamleleri Bitcoin üzerinden gelen satış baskılarıyla sönük kalıyor. Bununla birlikte, alıcılar şimdilik satışları dengelemeyi başarıyor. Bu da piyasada geleceğe yönelik umutları artırıyor. Meme coinler için piyasa değeri son dönemdeki düşüşün ardından toparlanıyor ve işlem hacimleri artıyor. DOGE ve PEPE gibi coinler önemli ölçüde artış gösterdi. Analist Crypto Jack, biriktirmek için 4 altcoin ismi veriyor.

Optimism (OP)

Bu altcoin son zamanlardaki en düşük seviyelerinden güzel bir şekilde sıçradı ve yaklaşık 2,40 dolarlık bir fiyat hedefi hedefliyor. Ethereum ETF lansmanını takiben olası kısa vadeli bir düşüşe karşı dikkatli olun. Ancak, analist OP’nin uzun vadede toparlanacağına ve yükseleceğine inanıyor.

Solana (SOL)

Analist, Solana’nın bir diğer göze çarpan oyuncu olduğunu söylüyor. Üçgen formasyonundan çıktı ve 200 dolarlık bir hedefe doğru ilerliyor. Analiste göre Solana, 160 dolar civarında potansiyel bir yeniden testten sonra, harika bir satın alma ve uzun vadeli HODL olabilir.

Arbitrum (ARB)

ARB geçen yılki %200’lük etkileyici kazancın ardından 0,80 dolar civarına geriledi. Yakın zamandaki düşüşe rağmen, Arbitrum daha önce olduğu gibi aynı modeli izlerse bir toparlanma görebilir.

Myro (MYRO)

Analiste göre, bu meme coin hala uygun bir birikim bölgesi içinde ve şu anda düşüşte olmasına rağmen, bu harika bir satın alma fırsatı sunuyor. Myro, mevcut seviyesinden tüm zamanların en yüksek seviyesine dönerse %225’lik bir artış görebilir.

Bitcoin için sırada ne vara?

Bu arada, analist Crypto Jack, Bitcoin fiyatı hakkında da görüşlerini açıklıyor. Analist, şu anda Bitcoin’i simetrik bir üçgen formasyonu içinde gördüğünü söylüyor. Yakın zamanda 53.500 dolara kadar düşen Bitcoin, toparlandı ve 4 saatlik grafikte 68.500 dolara ulaştı. Ancak, Mt. Gox ödemelerinin ardından 66.400 dolar seviyelerine doğru çekildi. Önümüzdeki günlerde gözler 70.000 ila 70.500 dolar seviyelerinde olacak.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir